Nappali + 3 szobás luxus otthon Debrecen kertvárosában!

2816 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Debrecen csendes és családi övezetében kínálok eladásra egy teljeskörűen felújított, nappali+3 hálószobás és 2 fürdőszobával rendelkező közép-luxus kategóriájú ingatlant megfizethető áron! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Az ingatlan magas minőségű burkolatokkal és berendezéssel felszerelt. A teljes villany, víz és gázhálózat fel lett újítva és új közmű órákat kapott. A fő falakon kívül minden vadonatúj az ingatlanban. A ház melegét gáz-cirko-s radiátorok adják. Továbbá a beköltözés előtt a nyílászárókra szúnyogháló, és redőny is felszerelésre kerül. Az elektoromos kapura magasfényű burkolat kerül még fel a beköltözés előtt a privát szféra megteremtése érdekében.

A felújítás során történt :
- Új magasfényű konyhabútor, beépített konyhai gépekkel: whirpool indukciós főzőlap, bosch mosogatógép, gránit mosogató-csaptelep, páraelszívó, beépített hűtő
- Új burkolatok: magasfényű márvány burkolat a nappaliban, előtérben, szobákban magasfényű laminált padló
- Új fürdőszobák: egyik fürdőszobában kád, másikban zuhanypanel , okos tükör
- Beépített led világítás, design (távirányítós, színváltós ) lámpatestek minden helyiségben
- Új Immergas kazán
- Új műanyag nyílászárók, bejárati ajtó, redőny, szúnyogháló
- Kaputelefon, melyről a riasztó is működik, elektromos kapu
- Új légkondicionáló

Az ingatlanhoz tartozik egy közel 700 m2-es, elkerített kert. A telken a garázs kialakításához kb 25 m2 le is van betonozva, továbbá az L alakú épület egy térkövezett teraszt fog közre, amely teljesen privát a kerttel együtt, nem lát rá senki. A telken található egy fúrt kút is.

Az ingatlantól 5 perc autótávolságon belül megtalálható bolt, gyógyszertár stb., továbbá autóval 10 perc alatt eljuthatunk Debrecen belvárosába. A Debreceni József Attila Gimnázium 300m-re található az ingatlantól és a buszmegálló is.

Amennyiben nem ezt az ingatlant tartja az Ön számára megfelelőnek, viszont vásárlási szándékkal nézi a hirdetésem, szívesen megosztom Önnel a portfóliómban szereplő elvárásaival egyező találatokat!

CSOK és hitel igényelhető!

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban