Gyönyörű családi otthon a kertvárosban!

17809 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyönyörű családi otthon a kertvárosban!

Gyulán a folyamatosan fejlődő fürdőváros egyik legcsendesebb kertvárosi részén a belváros közelében eladásra kínálom ezt a lehetőségekkel teli, kétgenerációs kertes házat.

A ház 1986-ban épült kétszintes nappali+3 szobás, 2 fürdőszobás, konyhás nagyon jó elosztású, kétgenerációs ingatlan, amelyet 2005 évben újítottak fel. A ház nappali helységében egy hatalmas cserépkályha található, amely hangulatával emeli az otthon hangulatát, valamint a téli hideg napokon igen kellemes hőmérsékletet biztosít tulajdonosának. Az udvaron 2 fedett terasz is helyet kapott, illetve egy nyári konyha, egy tároló helység és egy nagy garázs is található. Az udvar 3 méter magas kerítéssel körbekerített, amely az ott lakók nyugalmát és privát szférájának megőrzését biztosítja.

A ház lakóterülete: 132 m2.
A telek összesen: 532 m2.
A 2 terasz területe: 16,6 m2.

Az ingatlant ajánlani tudom nyugalmat kereső családok részére, vagy akár befektetési célból, mivel az elosztása miatt apartmanozásra is alkalmas lehet.

Amennyiben ez a 4 szobás, 2 fürdőszobás és igen jó elosztású, kétgenerációs családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.