Ebbe az öreghegyi házba egyből beköltözhet

2152 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Öreghegy lábánál a Fiskális úton kínálom eladásra, ezt a hatalmas telken fekvő, szépen felújított nappali + 3 szobás családi házat.

Az épület egy 1684 négyzetméteres telken fekszik. Az 1. szinten nappali, étkező, hatalmas konyha, 2 szoba, egy zuhanyzós és kádas fürdőszoba WC-vel kapott helyet 94 négyzetméteren. Az étkezőből közvetlen kijárat van a szeparált teraszra.
A földszinten kapott helyet egy tároló a kazánnal, külön mosókonyha WC-vel és egy fűtött szoba is. Az előtérből közvetlenül a garázsba léphetünk. Egyébként a garázson kívül van még két autó számára fedett kocsibeálló a ház udvarán is.

A házhoz építve található még egy tárolóhelyiség és a kerti grillező teraszról nyíló nyári konyha.

A kertben, amely egészen a patakpartig ér, konyhakert és gyömölcsfák is találhatók.

A ház 2015-ben esett át egy nagyobb átalakításon és egy teljes felújításon. Új tetőt, nyílászárókat és 15 cm-es hőszigetelést kapott a ház. A belső elrendezést jól átgondolt terek jellemzik. A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt.

A fűtés takarékos kondenzációs gázkazánnal történik. Helyiségenként a legideálisabb hőleadó berendezést alkalmazva. A fürdőszobában és a szobákban padlófűtést míg a közösségi terekben radiátorokat alkalmazva. A 3 rétegű üvegezéssel ellátott ablakokon redőny gondoskodik a megfelelő árnyékolásról.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban